Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona terug

Za 18 juli 2020 | 21:30 Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona gemist.

Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona

Datum
Za 18 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:10
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Jeroen Wollaars
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/24721803

Onderwerpen van deze uitzending

Het Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona
Het aantal coronabesmettingen blijft in de Verenigde Staten snel toenemen. Het land is wereldwijd het zwaarst getroffen door de pandemie. In de uitzending een reportage over hoe de crisis structurele problemen in de Amerikaanse samenleving blootlegt. Terwijl in de steden sommige ziekenhuizen overvoerd raken door de vele patiënten, moeten op het platteland steeds meer ziekenhuizen de deuren sluiten. In dit systeem trekken arme Amerikanen vaak aan het kortste eind.

Op recreatieparken wordt niet alleen vakantie gevierd
Vanavond deel drie van onze serie over de woningcrisis. Tienduizenden Nederlanders wonen permanent op recreatieparken, omdat ze anders geen dak boven hun hoofd hebben. Probleem: vaak is dat verboden. In de ene gemeente mag je wel permanent in een recreatiewoning verblijven, in de andere wordt je met dwangbevelen je huis uit gezet.

Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona op tv

.