Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid terug

Zo 12 juli 2020 | 21:30 Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid gemist.

Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid

Datum
Zo 12 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:00
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Jeroen Wollaars
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/24687368

Onderwerpen van deze uitzending

'Corona is kantelpunt voor klimaatbeleid'
Het kabinet moet in de komende maanden cruciale beslissingen nemen: hoe komt Nederland uit de corona-recessie? Door slim te investeren, aldus twee belangrijke adviesorganen die we vanavond spreken. Dan komen ook de klimaatdoelen van Parijs dichterbij, zeggen zij, en ontstaan er tegelijkertijd veel banen.

Wat wil Hugo de Jonge met het CDA?
De lijsttrekkersverkiezing bij het CDA is een tweestrijd geworden nadat Mona Keijzer gisteren de minste stemmen haalde, maar geen van de andere twee kandidaten een meerderheid achter zich kreeg. Leden kunnen nu opnieuw hun stem uitbrengen. Woensdag wordt de nieuwe leider bekendgemaakt. De twee finalisten zijn bij ons te gast. Gisteravond Kamerlid Pieter Omtzigt, vanavond vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

Nek-aan-nekrace in Polen
In het politiek diep verdeelde Polen maakt de bevolking in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen vandaag een keuze tussen de conservatief-nationalistische Andrzej Duda, de zittende president, en de liberale pro-Europese Rafal Trzaskowski. Het zijn de spannendste verkiezingen in jaren. Om 21.00 uur is de eerste exitpoll.

Nieuwsuur: o.a. corona kantelpunt voor klimaatbeleid op tv

.