Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant terug

Zo 31 mei 2020 | 01:40 Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant gemist.

Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant

Datum
Zo 31 mei 2020
Tijd
01:40 tot 02:10
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Eelco Bosch van Rosenthal
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/24444914

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Onrust in de VS na dood ongewapende zwarte arrestant
Opnieuw zijn in tientallen Amerikaanse steden mensen de straat op gegaan naar aanleiding van de dood van een ongewapende zwarte arrestant, eerder deze week in Minneapolis. We spreken met Clarence B. Jones, de rechterhand van Martin Luther King en met correspondent Marieke de Vries over het laatste nieuws.

De nieuwe media-strategie van de Amerikaanse presidentskandidaten
Door de coronacrisis kunnen de Amerikaanse presidentskandidaten nauwelijks speeches geven, handen schudden en langs de de deuren. De campagnes vinden vrijwel helemaal online plaats. Doordat zowel de kandidaten als de kiezers vooral binnen zitten en er nauwelijks publiciteitsmomenten zijn, moesten de campagneteams een volledig nieuwe media-strategie verzinnen. Vanavond een reportage.

Corona overleefd, en daarna?
Duizenden Nederlanders zijn inmiddels aan het coronavirus overleden. Duizenden anderen overleefden de ziekte, soms na een lang verblijf op de intensive care. Hen wacht een langdurige herstelperiode. Daarbij is het onzeker of ze ooit weer de oude zullen worden. Nieuwsuur volgt dit jaar twee patiënten tijdens hun herstel. Beiden lagen ze zo'n twee weken op de intensive care.

Nieuwsuur: o.a. onrust VS na dood ongewapende zwarte arrestant op tv

.