Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname terug

Wo 27 mei 2020 | 00:55 Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname gemist.

Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname

Datum
Wo 27 mei 2020
Tijd
00:55 tot 01:35
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Mariëlle Tweebeeke
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/24419915

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname
Bij de parlementsverkiezingen in Suriname lijkt de partij van president Desi Bouterse aan de verliezende hand. Oppositiepartij VHP van Chan Santokhi staat er volgens de eerste prognoses goed voor. Nog lang niet alle stemmen zijn geteld, maar de partijen lijken nu al vooruit te lopen op de uitslag. Wij spreken over de verkiezingen met Steven Coutinho, de directeur van de grootste commerciële bank van Suriname.

CO2-heffing: industrie ontzien vanwege coronacrisis
Door de coronacrisis hoeven de driehonderd meest vervuilende bedrijven in Nederland voorlopig amper CO2-belasting te betalen. Het kabinet heeft dit toegezegd aan de industrie. In het vorig jaar gesloten klimaatakkoord was afgesproken dat de industrie vanaf 2021 te maken zou krijgen met een alsmaar oplopende CO2-heffing. Milieuorganisaties zijn niet te spreken over het plan.

Amerika brengt weer mensen de ruimte in
Morgen brengt het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX van Elon Musk voor het eerst twee astronauten de ruimte in, met behulp van een ruimtecapsule. Sinds het stopzetten van het spaceshuttle-programma in 2011 is Amerika daar niet meer op eigen kracht in geslaagd. Is dit het startschot van een nieuw tijdperk in de ruimtevaart met een grotere rol voor commerciële ruimteorganisaties? We spreken onze eigen astronaut André Kuipers.

Nieuwsuur: o.a. Bouterse op verlies bij verkiezingen Suriname op tv

.