Bekijk de uitzending van Nieuwsuur terug

Zo 26 januari 2020 | 02:20 Nieuwsuur

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur gemist.

Nieuwsuur

Datum
Zo 26 januari 2020
Tijd
02:20 tot 02:55
Zender
NPO 2
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2020
Presentatie
Jeroen Wollaars
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Uitzending gemist
Nieuwsuur gemist
Deel-url
gids.tv/23671079

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

De strijd tegen rondtrekkende bendes
Rondtrekkende criminelen uit met name Oost-Europa maken zich in Nederland schuldig aan misdrijven als winkel- en ladingdiefstal, inbraak, oplichting, skimming en zakkenrollerij. We spreken met een speciale opsporingseenheid die groeiende probleem aanpakt.

Het coronavirus rukt op
Het aantal mensen dat is overleden aan het nieuwe coronavirus is opgelopen naar 41. Gisteren stond het dodental nog op 26. Alle slachtoffers zijn Chinees en op twee na komen ze uit de provincie Hubei. Daar ligt de miljoenenstad Wuhan, waar de uitbraak begon. Bij 1300 mensen is het virus vastgesteld, 400 meer dan een dag eerder. Wuhan is zo goed als afgegrendeld van de rest van China. Ook binnen de stad is vervoer nauwelijks mogelijk. Wij spreken Leen Vervaeke, verslaggever voor de Volkskrant en op dit moment in Wuhan.

Nieuwsuur op tv

China inbraak nederland chinees nieuwsuur uitzending oplichting dodental virus coronavirus jeroen wollaars volkskrant bendes provincie schuldig oost-europa criminelen skimming rondtrekkende bendes uitbraak misdrijven verslaggever afgegrendeld analyse sportnieuws overleden vervoer ladingdiefstal probleem stad deze wuhan.