Bekijk de uitzending van Nieuwsuur terug

Zo 25 augustus 2019 | 00:35 Nieuwsuur

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur gemist.

Nieuwsuur

Datum
Zo 25 augustus 2019
Tijd
00:35 tot 01:10
Zender
NPO 2
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2019
Presentatie
Saïda Maggé
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Uitzending gemist
Nieuwsuur gemist
Deel-url
gids.tv/22793373

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur:

Komt G7 met oplossing voor handelsconflicten?

Ooit verliep de G7, de jaarlijkse bijeenkomst van de leiders van zeven vooraanstaande industriële staten en de EU, redelijk voorspelbaar. Maar met escalerende handelsconflicten, de naderde brexit en een onvoorspelbare Amerikaanse president zijn alle ogen gericht op de Franse badplaats Biarritz, waar de G7 vanavond begint. In de uitzending spreken we Frank Renout, correspondent in Frankrijk, en Marieke de Vries, correspondent in de Verenigde Staten.

Spaarrente (bijna) 0

De spaarrente is bijna nul, en dat is eigenlijk nog te hoog want banken zelf krijgen bij de Europese Centrale Bank een negatieve rente. Wat kan je wél nog met je spaarcenten als je er iets aan wilt verdienen? We vragen het onze econoom Mathijs Bouman.

Man overleden die meisje in speeltuin zou hebben betast

De politie in Assen heeft vijf mensen opgepakt in verband met de dood van een man in een speeltuin. De politie onderzoekt of het slachtoffer zich schuldig maakte aan een zedendelict met een 4-jarig meisje. Toen de politie arriveerde, zaten vijf mannen op het slachtoffer, "om hem onder controle te houden". De man was buiten bewustzijn, reanimatie hielp niet. We spreken vanavond met Marco Out, de burgemeester van Assen.

Nieuwsuur op tv

Frankrijk politie president verenigde staten europese centrale bank nieuwsuur uitzending assen burgemeester rente mathijs bijeenkomst speeltuin schuldig oplossing correspondent slachtoffer bewustzijn marieke de vries zedendelict spaarrente amerikaanse president leiders reanimatie econoom industriële badplaats analyse sportnieuws brexit overleden opgepakt dood mathijs bouman meisje frank renout vragen marieke de buiten biarritz.