Bekijk de uitzending van Nieuwsuur terug

Di 19 februari 2019 | 22:45 Nieuwsuur

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur gemist.

Nieuwsuur

Datum
Di 19 februari 2019
Tijd
22:45 tot 23:30
Zender
BVN
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/21803036

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur:

- Elbers blijft aan als KLM-topman

President-directeur Pieter Elbers van KLM mag aanblijven. Dat heeft het bestuur van Air France-KLM besloten. Het voornemen is om de termijn van de Nederlander in april te verlengen. Wat betekent deze stap voor de relatie tussen KLM en Air France?

- Kabinet erkent gebruik verouderde cijfers bij berekening energienota

Het kabinet heeft bij de berekening van de gemiddelde energienota gebruikgemaakt van oude cijfers. Dat erkent een woordvoerder van het ministerie van Economische Zaken na berichtgeving in het AD. Zaterdag meldde het CBS dat de energierekening dit jaar veel meer stijgt dan verwacht: gemiddeld 334 euro. Staatssecretaris Keijzer deed zo'n hoge stijging in december nog af als bangmakerij.

- Modeontwerper Karl Lagerfeld overleden

De Duitse mode-ontwerper Karl Lagerfeld is overleden. De couturier was 85 jaar. Lagerfeld kampte al langere tijd met een slechte gezondheid. Hij overleed in de Parijse voorstad Neuilly-sur-Seine. Lagerfeld was decennialang een van de belangrijkste mode-ontwerpers. Ook was hij een befaamd fotograaf. In de studio praten we met modejournalist Milou van Rossum.

- Nieuwsuur Sport

Waterpolo: De Oranjemannen willen naar de Spelen van 2020 in Tokio

Nieuwsuur op tv

Rusland sport staatssecretaris kabinet economische zaken cijfers toespraak den haag nieuwsuur tokio moskou olie hans van baalen kiev stijging energierekening guy verhofstadt maidan deskundigen verhofstadt massa analyse sportnieuws woordvoerder steun vuur ministerie van economische zaken keijzer plein 2020 zaken terug.