Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne terug

Do 17 september 2020 | 01:55 Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne gemist.

Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne

Datum
Do 17 september 2020
Tijd
01:55 tot 02:40
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Mariëlle Tweebeeke
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/25052708

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne
Vandaag en morgen debatteert de Tweede Kamer over het beleid voor komend jaar. De beschouwingen, die traditiegetrouw volgen op Prinsjesdag en gaan over de Rijksbegroting, worden dit jaar ook en vooral gezien als het begin van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Die zijn komend jaar in maart. Uitgebreid verslag van het debat, gevolgd door de duiding met onder meer Arjan Noorlander.

Oproep universiteiten: Studenten, stop met feesten
Studentenverenigingen, de Vereniging van universiteiten, de GGD en stadsbesturen: allemaal doen ze een laatste oproep aan studenten om de coronamaatregelen na te leven. 'Het is vijf voor twaalf', schrijven de Delftse studentenverenigingen aan de studenten in Delft. Het aantal besmettingen in de stad is fors gestegen in de afgelopen tijd. Studentenhuizen blijken een belangrijke besmettingshaard.

Nieuwsuur: o.a. Kamer over kabinetsplannen en startschot campagne op tv

.