Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland terug

Do 14 oktober 2021 | 21:30 Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland gemist.

Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland

Datum
Do 14 oktober 2021
Tijd
21:30 tot 22:10
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Presentatie
Jeroen Wollaars
Deel-url
gids.tv/27124648

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. Bekijk de onderwerpen van donderdag 14 oktober hieronder.

-
De koopkracht van Nederlanders is in 35 jaar tijd met bijna 60 procent toegenomen, blijkt uit onderzoek van het CBS en de Universiteit Leiden. De ongelijkheid in inkomens nam in de periode van 1977 tot 1990 toe, maar bleef in de kleine 20 jaar daarna vrijwel gelijk. We bespreken de uitkomsten met de Leidse hoogleraar en onderzoeker Koen Caminada. Zijn de inkomensverschillen in Nederland groter of kleiner geworden, sinds 1990? En leven er meer of minder mensen in armoede?

-
"Onacceptabel", noemt burgemeester Jaap Velema de situatie waarbij asielzoekers in Ter Apel op de grond moeten slapen omdat er geen plek meer is, onacceptabel. Hij wil hulp van Den Haag. Gisteravond kwamen de fractievoorzitters van de gemeenteraad in Westewolde bijeen voor een speciale vergadering over de noodsituatie in het asielzoekerscentrum. Vanavond een verslag uit het dorp.

-
In Rusland bereikt het aantal coronadoden nieuwe records, dat is wat men zegt. De cijfers zijn slecht, heel slecht zegt het Kremlin.Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Nieuwsuur: Coronasituatie in Rusland op tv

.