Bekijk de uitzending van Nieuwe Buren terug

Ma 20 februari 2017 | 21:31 Nieuwe Buren

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwe Buren gemist? Bekijk hier naar Nieuwe Buren gemist.

Nieuwe Buren

Datum
Ma 20 februari 2017
Tijd
21:31 tot 22:28
Zender
RTL 4
Genre
Serie
Acteurs
Bracha Van Doesburgh, Daan Schuurmans, Karina Smulders, Fedja van Huêt, Anneke Blok
Twitter hashtag
#nieuweburen
Deel-url
gids.tv/17299094

Het tweede seizoen van de succesvolle thrillerserie ‘Nieuwe Buren’ is vanaf vanavond te zien op RTL 4. Karina Smulders en Fedja van Huêt maken als nieuwe bewoners van de Almeerse Zonnewijk hun entree. Ook Leopold Witte is nieuw in ‘Nieuwe Buren’. Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Anneke Blok en Thijs Römer spatten, net als in het eerste seizoen, wederom van het scherm in het vervolg van ‘Nieuwe Buren’.

‘Nieuwe Buren 2’ staat garant voor een flinke dosis spanning, actie, geheimen en onverwachte wendingen. De kijker bleef na het spectaculaire slot van seizoen 1 op Vakantiepark De Kempervennen geschokt en met vragen achter. Hoe gaat het verder? Wie zien we terug?

In het tweede seizoen ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Zonnewijk, maar de levens van de bewoners zijn behoorlijk overhoopgehaald. Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een Tbs-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. De nietsvermoedende Eva ontmoet ondertussen haar nieuwe buren Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt), en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Leopold Witte (‘Gooische Vrouwen’) speelt in 'Nieuwe Buren 2' de rol van Carl, de nieuwe liefde van Lilly (Anneke Blok). Andere rollen zijn er voor onder meer Hannah van Lunteren (‘Dames 4’), Tibor Lukács (‘Homies’) en Ali Cifteci (‘Vuurzee’).

Het tweede seizoen van ‘Nieuwe Buren’ is, in tegenstelling tot seizoen 1 dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Marnie Blok, Willem Bosch en Dorien Goertzen. Hierbij wordt uiteraard wel voortgeborduurd op het verhaal van seizoen 1.

Nieuwe Buren op tv

Buren gevangenis geheim bewoners liefde hannah dorien coma serie spanning tbs-kliniek dosis kijker lunteren kempervennen scherm entree baby geheugenverlies geheimen ali cifteci anneke blok bracha van doesburgh daan schuurmans karina smulders leopold witte marnie blok saskia noort smulders scenario nieuwe buren.
Promo: Nieuwe Buren