Bekijk de uitzending van Nieuw: TIK M AAN! terug

Za 10 april 2021 | 20:30 Nieuw: TIK M AAN!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: TIK M AAN! gemist? Bekijk hier naar Nieuw: TIK M AAN! gemist.

Nieuw: TIK M AAN!

Datum
Za 10 april 2021
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
David Giphorst
Presentatie
Frank Evenblij, Emma Wortelboer
Deel-url
gids.tv/26158336

In dit nieuwe programma gaan koppels van vindingrijke creatievelingen de strijd met elkaar aan om vanuit het niets de mooiste en meest complexe kettingreacties te bouwen met alledaagse voorwerpen. Elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 2.

Duo's
In de eerste aflevering proberen dertien duo's bij de uiteindelijke zeven te komen die de komende weken de steeds moeilijker wordende opdrachten mogen doen.

Jury
Juryleden Joseph Herscher, wereldwijd de bekendste kettingreactiebouwer, en natuurkundige en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère maken een definitieve keuze uit de talrijke aanmeldingen.

Hoogspanning
De komende weken krijgen de koppels steeds een nieuw thema om een originele kettingreactie te bouwen. Dagenlang werken ze aan hun project. Het wordt werken onder hoogspanning, hun zenuwen in bedwang houden en alles op alles zetten om de ultieme kettingreactie te bouwen. Daarna wordt de belangrijkste vraag beantwoord: werkt hij?

Wortelboer
Emma Wortelboer volgt de kandidaten in het proces van idee tot uitvoering en Frank Evenblij leidt de competitie in de arena.

(Foto's: Ed van de Pol/BNNVARA)

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Nieuw: TIK M AAN! op tv

.