Bekijk de uitzending van Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland terug

Di 19 januari 2021 | 20:30 Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland gemist? Bekijk hier naar Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland gemist.

Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland

Datum
Di 19 januari 2021
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25721306

In dit nieuwe programma over rijke en succesvolle Nederlanders worden negen ambitieuze, succesvolle en soms flamboyante mensen gevolgd. 'The sky is the limit: rijk en succesvol in Nederland' is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Succes
De negen rijke, succesvolle Nederlanders hebben één aspect met elkaar gemeen: hun rijkdom en succes is hen niet komen aanwaaien. Door keihard te werken en nooit op te geven bereikten zij de top.

Exotische hobby's
Ze wonen nu in Londen, Parijs, Dubai of Amsterdam en tonen hun luxueuze leven vol mooie huizen, snelle auto's en exotische hobby's. Ze vieren hun successen en vertellen welke offers ze hebben gebracht om de top te bereiken.

Schoenenkoningin
In de eerste aflevering laten Igor en Andreea hun champagne-kamer zien, heeft schoenenkoningin Zeynep een meeting in Parijs voor haar nieuwe collectie en powerkoppel Edwin en Dionne is voor business & pleasure in het zonovergoten Dubai.

Bekijk de eerste beelden van The sky is the limit op gids.tv/v295874/sky-is-the-limit.

(Foto: William Rutten/Talpa)

Nieuw: The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland op tv

.