Bekijk de uitzending van Nieuw: The Pembrokeshire Murders terug

Vr 29 januari 2021 | 20:33 Nieuw: The Pembrokeshire Murders

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: The Pembrokeshire Murders gemist? Bekijk hier naar Nieuw: The Pembrokeshire Murders gemist.

Nieuw: The Pembrokeshire Murders

Datum
Vr 29 januari 2021
Tijd
20:33 tot 21:45
Zender
Eén
Genre
Serie
Acteurs
, Keith Allen, Luke Evans, Owen Teale, Caroline Berry
Deel-url
gids.tv/25778046

De gloednieuwe Britse miniserie The Pembrokeshire Murders is deze en volgende week vrijdag om 20:35 uur te zien op de Vlaamse zender Eén.

Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.

Afleveringen
Een paar weken na de uitzending op de Engelse televisie is de serie al op Eén te zien. De drie oorspronkelijke afleveringen zijn verknipt tot twee wat langere uitzendingen.

Seriemoordenaar
De misdaadserie gaat over het waargebeurde verhaal van de jacht op Wales' meest beruchte seriemoordenaar. Detective Steve Wilkins keert in 2006 terug naar Pembrokeshire en heropent een onopgeloste dubbele moordzaak en ontdekt een link met twee andere onopgeloste misdaden.

Bewijs
De hoofdverdachte, John William Cooper, zit sinds 1998 vast voor een aantal gewapende overvallen. Als Steve het bij het rechte eind heeft en Cooper niet zomaar een moordenaar is, maar een seriemoordenaar, moet het team hard bewijs vinden voor hij voorwaardelijk vrijkomt.

Nieuw: The Pembrokeshire Murders op tv

.