Bekijk de uitzending van Nieuw: The Good Doctor seizoen 3 terug

Ma 1 juni 2020 | 20:30 Nieuw: The Good Doctor seizoen 3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: The Good Doctor seizoen 3 gemist? Bekijk hier naar Nieuw: The Good Doctor seizoen 3 gemist.

Nieuw: The Good Doctor seizoen 3

Datum
Ma 1 juni 2020
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
RTL 8
Genre
Drama
Acteurs
Mike Listo, Jasika Nicole, Christina Chang, Antonia Thomas, Will Yun Lee, Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez
Deel-url
gids.tv/24455222

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uit. Met elke maandag vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen.

Briljant
The Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Riskante operatie
Aan het begin van het nieuwe seizoen stelt Shaun voor om een riskante nieuwe operatie toe te passen voor de behandeling van een jonge vrouw met agressieve kanker.

Date
Morgan en Park willen allebei graag de operatie leiden van een oudere patiënt bij wie een tumor verwijderd moet worden, totdat zijn dementie de zaak verandert. Shaun vertelt dat hij de eerste date met Carly rampzalig vond. Lims eerste actie als hoofd chirurgie is het aannemen van een nieuw teamlid.

Je kunt alle afleveringen van The Good Doctor kijken op Videoland via gids.tv/serie/the-good-doctor.

Nieuw: The Good Doctor seizoen 3 op tv

.