Bekijk de uitzending van Nieuw: Station 19 seizoen 3 terug

Di 2 juni 2020 | 20:30 Nieuw: Station 19 seizoen 3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Station 19 seizoen 3 gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Station 19 seizoen 3 gemist.

Nieuw: Station 19 seizoen 3

Datum
Di 2 juni 2020
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
NET 5
Genre
Drama
Acteurs
Barrett Doss, Jason George, Grey Damon, Jaina Lee Ortiz
Deel-url
gids.tv/24461779

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere mannen en vrouwen van een brandweerkazerne in Seattle, elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Spin-off
Station 19 is een spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De kazerne zit vlak om de hoek bij het Grey Sloan Memorial ziekenhuis uit de serie en de verhaallijnen van beide series kruisen elkaar regelmatig. Zo heeft onder meer brandweerman Ben Warren (de man van Miranda Bailey uit Grey's Anatomy) een hoofdrol in Station 19 en komen de artsen Avery Jackson en Meredith Grey uit Grey's Anatomy ook vaak voorbij.

Auto rijdt bar binnen
Het team van Station 19 is hecht. Samen riskeren ze hun eigen leven om dat van anderen te redden. De kazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt een auto met hoge snelheid de vaste stamkroeg Joe's Bar binnen.

Race tegen de klok
Andy en Sullivan leiden het team van brandweerlieden om hun collega's Ben en Pruitt, artsen en stagiaires van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis en het barpersoneel te redden. Het wordt een race tegen de klok, want het gebouw staat op instorten.

Nieuw: Station 19 seizoen 3 op tv

.