Bekijk de uitzending van Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50 terug

Zo 5 juli 2020 | 20:01 Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist.

Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50

Datum
Zo 5 juli 2020
Tijd
20:01 tot 21:24
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Caroline Tensen
Deel-url
gids.tv/24647721

Vanavond start de coronaproof-versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Verder is het spel gewoon hetzelfde. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.

Aanpassingen
Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. "Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Carolines desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij anderhalve meter uit elkaar zitten", meldt RTL.

1,5 meter
Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. RTL is duidelijk: "Op elk moment, zowel voor als achter de schermen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew."

Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50 op tv

.