Bekijk de uitzending van Nieuw: Plastic Surgery Knifemares terug

Do 26 november 2020 | 20:30 Nieuw: Plastic Surgery Knifemares

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Plastic Surgery Knifemares gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Plastic Surgery Knifemares gemist.

Nieuw: Plastic Surgery Knifemares

Datum
Do 26 november 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25440714

In de documentaireserie Plastic Surgery Knifemares is te zien hoe de dromen van mensen over plastische chirurgie veranderen in nachtmerries. Ze raken vaak verminkt raken of vechten zelfs voor hun leven. Elke donderdag om 20:30 uur op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Grotere borsten
Plastische chirurgie is big business geworden en allang niet meer voorbehouden aan de rijken der aarde. Steeds meer mensen willen hun lichaam laten ombouwen tot supermodel. Grotere borsten, dikkere lippen en een strakke buik.

Extremere operaties
Al deze ingrepen en operaties zijn niet zonder risico. Nu meer mensen grijpen naar de botox en de siliconen en steeds extremere operaties ondergaan, gaat er ook steeds vaker wat mis.

Levensbedreigend
In deze schokkende documentaireserie komen mensen voorbij die ernstige complicaties kregen na hun operatie en die soms zelfs levensbedreigend waren. In plaats van er mooier uit te zien, veranderde hun lichaam in een lijf vol littekens of erger.

Nieuw: Plastic Surgery Knifemares op tv

.