Bekijk de uitzending van Nieuw: Over Winnaars terug

Wo 28 oktober 2020 | 21:17 Nieuw: Over Winnaars

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Over Winnaars gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Over Winnaars gemist.

Nieuw: Over Winnaars

Datum
Wo 28 oktober 2020
Tijd
21:17 tot 22:13
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Jamai Loman
Deel-url
gids.tv/25279853

In het nieuwe programma Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke mogelijk maken. Elke woensdag rond 21:15 uur is op RTL 4 te zien hoe iemand die uitdaging aangaat.

Weggestopt
Samen met presentator Jamai Loman proberen de deelnemers de plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben weggestopt of die niet meer mogelijk leken, tóch waar te maken.

Vage klachten
In de eerste aflevering gaat Jamai langs bij de 36-jarige Sarah uit Emmen. Op haar 22e neemt het leven van Sarah een brute afslag. Haperende benen en vage klachten leiden tot de diagnose MS. De eerste jaren nog in milde vorm, maar de laatste jaren is ze veroordeeld tot een leven in een rolstoel.

Hans Klok
De extraverte Sarah wil graag shinen en als stoere vrouw op een podium het publiek versteld doen staan. Kansloos? Jamai daagt haar uit om met hem af te reizen naar Las Vegas om op te treden in een show van Hans Klok.

Lees meer over Over Winnaars op gids.tv/10154/over-winnaars.

Nieuw: Over Winnaars op tv

.