Bekijk de uitzending van Nieuw: Op Vrijdag terug

Vr 3 juli 2020 | 21:25 Nieuw: Op Vrijdag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Op Vrijdag gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Op Vrijdag gemist.

Nieuw: Op Vrijdag

Datum
Vr 3 juli 2020
Tijd
21:25 tot 22:10
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Renze Klamer
Deel-url
gids.tv/24643217In de nieuwe talkshow Op Vrijdag ontvangt presentator Renze Klamer elke week twee bekende Nederlanders voor een gesprek dat niet over de actualiteit gaat.

Nieuw tijdstip
Eerder dit jaar was het vergelijkbare programma Laat op Vrijdag te zien, na middernacht. Het tweede seizoen is nu primetime, elke vrijdag rond 21:25 uur, en onder de nieuwe titel Op Vrijdag. In de eerste aflevering zijn cabaretier Jan Jaap van der Wal en presentatrice Roos Moggré te gast.

Guilty pleasures
De twee bekende hoofdgasten vormen samen elke week een verrassende combinatie. Renze spreekt ze over hun guilty pleasures, ze delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen.

Noortje
Ook sidekick Noortje Veldhuizen is terug met haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker.

Gasten
Later dit seizoen komen onder anderen politicus Klaas Dijkhoff, comedian Jandino Asporaat en tv-makers Britt Dekker en Joris Linssen langs.

Nieuw: Op Vrijdag op tv

.