Bekijk de uitzending van Nieuw: Mommies in Class terug

Di 4 mei 2021 | 22:25 Nieuw: Mommies in Class

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Mommies in Class gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Mommies in Class gemist.

Nieuw: Mommies in Class

Datum
Di 4 mei 2021
Tijd
22:25 tot 23:15
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Deel-url
gids.tv/26276546

In het nieuwe programma Mommies in Class proberen tien jonge moeders voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Met de juiste begeleiding durven ze weer te geloven in de toekomst. Na vanavond zijn de volgende afleveringen elke dinsdag om 22:10 uur op NPO 3.

Ambitie
De moeders starten samen in de jonge moedersklas op het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Hoewel ze allemaal zo hun eigen problemen hebben, delen ze wel het moederschap en de ambitie om verder te komen in hun leven.

Mentor
In de eerste aflevering ontmoeten de jonge moeders hun mentor Esther, die hen dit schooljaar intensief zal begeleiden. Ook vertellen ze hun verhalen, over het verleden en hoe ze met hun kinderen leven.

Toegewijd team
De jonge moedersklas is er speciaal voor meiden die jong moeder zijn geworden en hopen voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Ze krijgen intensieve begeleiding van een toegewijd team docenten en een ervaringsdeskundige mentor, hun kindjes krijgen een plek op de kinderopvang.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Nieuw: Mommies in Class op tv

.