Nieuw: Mijn leven in hun handen

Meest recente uitzending
Datum
Do 26 november 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25436738

In het nieuwe programma Mijn leven in hun handen worden zeven mensen, die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang gevolgd. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

De ingrepen zijn voor iedereen allesbepalend. Voor sommigen is het zelfs een kwestie van leven of dood. Voor anderen zal het hun leven hoe dan ook drastisch veranderen.

Zoals de 43-jarige Harrie, die van zijn hevige epileptische aanvallen hoopt af te komen en de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker. Het is een diagnose die uniek is voor iemand van haar leeftijd en volgt op een lange zoektocht nadat ze vreselijke buikpijnen kreeg.

Ook wordt de 74-jarige Cees gevolgd. Als hij net met pensioen is, wordt hij ineens benauwd en kortademig. Na een jarenlange lijdensweg en zoektocht naar antwoorden krijgt hij te horen dat ze niet meer voor hem kunnen doen. Dan ontmoet hij een andere dokter met een zelf ontwikkelde operatietechniek, zodat Cees toch kan worden geholpen.

Je kunt alle afleveringen van Mijn leven in hun handen terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/mijn-leven-in-hun-handen.

Meer op tv: Sparta op tv , Nieuws op tv en Entertainment op tv