Bekijk de uitzending van Nieuw: Marble Mania terug

Do 21 januari 2021 | 20:30 Nieuw: Marble Mania

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Marble Mania gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Marble Mania gemist.

Nieuw: Marble Mania

Datum
Do 21 januari 2021
Tijd
20:30 tot 21:35
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25733311

In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding van het enthousiaste commentaar van Jack van Gelder. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6.

Voetballers
In de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert de boel aan elkaar.

Behendigheidsspel
Wekelijks spelen andere bekende knikkeraars tegen elkaar. Ze hebben allemaal een eigen kleur knikker. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel, zoals mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgt de geluksrace op een knikkerbaan.

Finale
De BN'er die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale waarin 6000 knikkers rollen over een gigantische finalebaan. De winnaar verdient geldt voor een zelfgekozen goed doel.

Je kunt alle afleveringen van Marble Mania terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/marble-mania.

Nieuw: Marble Mania op tv

.