Nieuw: Kamp Van Koningsbrugge

Meest recente uitzending
Datum
Za 31 oktober 2020
Tijd
20:35 tot 21:35
Genre
Amusement
Acteurs
Maurice Rameakers, Jeroen van Koningsbrugge, , Arie van de Hamsvoort
Deel-url
gids.tv/25301451

Vijftien Nederlanders gaan de loodzware uitdaging aan om de opleiding van de Special Forces te volgen. Het is een uniek experiment, waarbij de deelnemers worden bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge. Hoe het ze vergaat, is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Acht dagen
Uit ruim duizend aanmeldingen zijn na een zware medische en psychologische test vier vrouwen en elf mannen geselecteerd. Ze volgen acht dagen lang de loodzware opleiding die de beste getrainde militaire eenheid van ons land ook heeft gevolgd.

Instructeurs
Onder leiding van instructeurs Ray en Dai, worden de rekruten gepokt en gemazeld. De twee commando-experts halen het uiterste uit de kandidaten en weten precies wat ze willen zien in een commando.

Uiterste
Gemotiveerd tot op het bot zijn de deelnemers bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste van zichzelf te geven. Voor de een is het ultieme manier om te ontdekken waartoe hij in staat is. Een ander om zijn moeder trots te maken of om te laten zien dat ook kunnen vrouwen deze loodzware training aankunnen.

Bekijk de eerste beelden van Kamp Van Koningsbrugge op gids.tv/v267188/kamp-van-koningsbrugge.

Meer op tv: Helmond Sport op tv , Giro D'Italia - Uitzendingen op tv en Surfen op tv