Bekijk de uitzending van Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean terug

Vr 15 januari 2021 | 19:50 Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist.

Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean

Datum
Vr 15 januari 2021
Tijd
19:50 tot 20:40
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Acteurs
Ewen Thomson, Joanna Lumley
Deel-url
gids.tv/25701532

De reisdocumentaire Joanna Lumley’s Hidden Caribbean is op twee vrijdagen om 19:50 uur te zien op NPO 2. Hierin reist Joanna Lumley door Cuba en Haïti, twee van de meest raadselachtige landen in het Caribisch gebied, op zoek naar de verborgen juweeltjes.

Boksster
Joanna begint haar avontuur in Havana in een boksschool met een van de nieuwe vrouwelijke bokssterren van Cuba. Ze loopt door de stad met een jonge Cubaan en hoort hoe het is om vandaag de dag in Cuba te wonen.

Revolutie
Daarna bezoekt ze de sterren van het cabaret in het National Hotel, dat dateert uit de tijd van vóór de revolutie. Joanna gaat ook naar het kleine stadje Hershey, gebouwd op het succes van de suikerindustrie.

Rumba
Daarnaast bezoekt ze het graf van Che Guevara, voordat ze op weg gaat naar het favoriete strand van Hemingway. Genietend van de rumba, pina colada's, muziek en dans van Cuba eindigt Joanna deze aflevering in Santiago de Cuba, de geboortestad van Fidel Castro.

(Foto: Burning Bright Productions/MAX)

Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean op tv

.