Bekijk de uitzending van Nieuw: Help, mijn borsten staan online terug

Di 30 juni 2020 | 22:15 Nieuw: Help, mijn borsten staan online

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Help, mijn borsten staan online gemist.

Nieuw: Help, mijn borsten staan online

Datum
Di 30 juni 2020
Tijd
22:15 tot 23:05
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Acteurs
Eric Goens, Evi Hanssen
Deel-url
gids.tv/24620418

In de vierdelige documentaireserie 'Help, mijn borsten staan online' onderzoekt Evi Hanssen de duistere kant van het internet. Elke aflevering gaat over een van de volgende fenomenen: sexting, grooming, catfishing en sextortion.

Pikante selfies
Daarover gaat Evi in gesprek met slachtoffers, daders, ouders en specialisten. In de huidige digitale wereld komt het regelmatig voor dat pikante selfies plots niet meer privé zijn, de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is ineens een man van 57 jaar blijkt te zijn en dat die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je een paar honderd of duizend euro af te persen.

Sexting
Deze eerste aflevering gaat over sexting. Dat is, zeker voor jongeren, allang geen taboe meer. Erover praten juist wel. Drie meisjes doen dat nu wel. Van de ene dag op de andere stortte hun wereld in elkaar. De hele school zag hun borsten.

Impact
Ook de daders komen aan het woord, want opvallend genoeg beseffen zij vaak niet wat de impact van hun daden is en wat ze riskeren. Evi Hanssen tast de grenzen af.

Nieuw: Help, mijn borsten staan online op tv

.