Bekijk de uitzending van Nieuw: Hard Spel terug

Za 4 juli 2020 | 21:25 Nieuw: Hard Spel

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Hard Spel gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Hard Spel gemist.

Nieuw: Hard Spel

Datum
Za 4 juli 2020
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24647573

Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster.

Specialismes
In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan.

(Contra-)expertise
Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal.

Volgende rondes
Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal.

Bekijk hoe Richard Groenendijk vol enthousiasme vooruitblikt op de quiz op gids.tv/v226601/hard-spel.

Nieuw: Hard Spel op tv

.