Bekijk de uitzending van Nieuw: Geraldine En De Vrouwen terug

Zo 18 oktober 2020 | 21:36 Nieuw: Geraldine En De Vrouwen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Geraldine En De Vrouwen gemist.

Nieuw: Geraldine En De Vrouwen

Datum
Zo 18 oktober 2020
Tijd
21:36 tot 22:33
Zender
RTL 4
Genre
Amusement, Reportage, Reality
Acteurs
Geraldine Kemper
Deel-url
gids.tv/25222997

In het nieuwe programma Geraldine En De Vrouwen volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die door seksueel geweld een posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben ontwikkeld. Ze gaan op reis naar Kroatië. Dat is de komende zondagen rond 21:30 uur te zien op RTL 4.

Seksueel geweld
In Nederland heeft 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 16 mannen te maken gehad met seksueel geweld. Dit varieert van verkrachting tot jarenlang misbruik.

Herbelevingen
Sommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend en hebben last van herbelevingen en angststoornissen. Ze slapen nauwelijks, hebben moeite met vertrouwen en kampen soms met suïcidale gedachtes.

Therapie
Geraldine neemt de zes vrouwen mee naar Kroatië, waar ze, onder leiding van een team van psychologen, door middel van verschillende vormen van therapie hun PTSS proberen te bedwingen. Na deze reis worden de vrouwen nog een jaar lang begeleid en gevolgd.

Bekijk de eerste beelden van Geraldine En De Vrouwen op gids.tv/v259673/geraldine-en-de-vrouwen.

Nieuw: Geraldine En De Vrouwen op tv

.