Bekijk de uitzending van Nieuw: Filemon en de Complotten terug

Ma 12 april 2021 | 21:25 Nieuw: Filemon en de Complotten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Filemon en de Complotten gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Filemon en de Complotten gemist.

Nieuw: Filemon en de Complotten

Datum
Ma 12 april 2021
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Presentatie
Filemon Wesselink
Deel-url
gids.tv/26163055

Filemon Wesselink geeft in dit nieuwe programma een inkijkje in de wereld van de complotdenker. Met een open blik treedt Filemon ze tegemoet en duikt hij in hun levens. Elke maandag om 21:25 uur op NPO 3.

Wantrouwen
Complottheorieën zijn van alle tijden. Vaak wantrouwen complotdenkers de plannen van elites, regeringen, wetenschappers en media. Tijdens de coronacrisis is dit wantrouwen enorm gegroeid.

Verbazing
Filemon gaat op zoek naar de mens achter de complotdenker. "Ik viel van de ene in de andere verbazing", zegt hij. "Soms positief, soms negatief. Maar het gesprek aangaan met andersdenkenden is altijd interessant en soms leerzaam."

Chips
In de eerste aflevering ontmoet hij Wilma. Ze werd ziek door straling en spande een rechtszaak aan tegen 5G. Dit werd een doorbraak, want de rechter oordeelt dat verhoogde gezondheidsrisico's niet zijn uitgesloten. Charlotte en Arno werden ook ziek door straling. Zij denken dat 5G ons op afstand bestuurt en dat er chips in het coronavaccin zitten.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Nieuw: Filemon en de Complotten op tv

.