Nieuw: Fearless

Meest recente uitzending
Datum
Di 14 juli 2020
Tijd
22:14 tot 23:01
Genre
Serie
Acteurs
Jonathan Forbes, Wunmi Mosaku, Sir Michael Gambon, Robin Weigert, Jamie Bamber, Helen McCrory, Sam Swainsbury
Deel-url
gids.tv/24698293

Vanaf vanavond is de zesdelige Britse misdaadserie Fearless drie dinsdagen met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. Deze week vanaf 22:20 uur en volgende week vanaf 21:40 uur. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas.

Moord
De serie gaat over mensenrechtenadvocaat Emma Banville. Zij stort zich op de zaak van Kevin Russell, die beweert dat hij al veertien jaar ten onrechte vastzit voor de moord op een schoolmeisje.

Aanwijzingen
Emma zet carrière, privéleven en reputatie op het spel voor de zaak, terwijl de heropening emotionele reacties van de nabestaanden losmaakt. Toch vindt ze steeds meer aanwijzingen die erop wijzen dat politie en inlichtingen het een en ander te verbergen hebben, en dat zij daartoe tot het uiterste zullen blijven gaan.

Terrorisme
Ook thuis heeft Emma veel aan haar hoofd: terwijl ze met haar vriend Steve aan een adoptietraject begint, biedt ze onderdak aan de Syrische Miriam Attar en haar zoon Karim. Hun gezin blijkt onderwerp van een terrorismeonderzoek, waardoor de autoriteiten alle ogen gericht hebben op Emma en haar veelzijdige gezelschap.

Meer op tv: Skispringen op tv , Arsenal op tv en Finale op tv