Bekijk de uitzending van Nieuw: Celebrity IOU terug

Di 26 mei 2020 | 21:30 Nieuw: Celebrity IOU

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Celebrity IOU gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Celebrity IOU gemist.

Nieuw: Celebrity IOU

Datum
Di 26 mei 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
TLC
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24423914

In het nieuwe programma Celebrity IOU tonen enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven door ze te verrassen met een renovatie van hun huis. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Brad Pitt
Onder anderen acteur Brad Pitt, zanger Michael Bublé en actrice Melissa McCarthy tonen hun dankbaarheid. De hartverwarmende renovatie wordt uitgevoerd door 'property brothers' Drew en Jonathan Scott.

Persoonlijk leven
In elke aflevering geeft een Hollywood-ster een inkijkje in zijn of haar persoonlijke leven en werkt deze samen met Drew en Jonathan om een ontwerpplan te maken voor de vrienden, mentors en familieleden die ze ergens voor willen bedanken.

Korte deadlines
De broers reizen het land door om deze nieuwe ruimtes te creëren met vaak korte deadlines. Van een garage die omgebouwd wordt tot volwaardig gastenverblijf en van een gedateerde jaren zeventig-appartement dat verandert in een modern en gezellig huis voor het houden van familiebijeenkomsten.

Nieuw: Celebrity IOU op tv

.