Bekijk de uitzending van Nieuw: Border Control Europe terug

Zo 17 januari 2021 | 21:30 Nieuw: Border Control Europe

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Border Control Europe gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Border Control Europe gemist.

Nieuw: Border Control Europe

Datum
Zo 17 januari 2021
Tijd
21:30 tot 22:00
Zender
Discovery
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25710866

In het nieuwe programma 'Border Control: Europe' volgen de camera's het werk van de grenspolitie in Italië, Duitsland, Spanje en België. Zij proberen illegale transporten van onder andere drugs, wapens en cash geld te onderscheppen.

Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery.

Krokodil
Op de luchthaven van Rome wordt een vrouw aangehouden met een tas vol eten dat vloeibare cocaïne blijkt te bevatten, in Frankfurt wordt een postpakket onderschept met daarin een babykrokodil en in Spanje wordt jacht wordt gemaakt op drugsbootjes die de oversteek maken in de Straat van Gibraltar.

Brussel
Ook in Brussel heeft de grenspolitie de handen vol aan het tegenhouden van illegale goederen die vanuit verschillende landen via deze luchthaven naar binnen worden gesmokkeld.

Miljoenen koffertjes
Aan de mannen en vrouwen van deze grenspolitie de moeilijke taak om tussen al die miljoenen koffers en pakketjes de juiste eruit te vissen, zonder dat de gewone passagiers hier al te veel hinder van ondervinden.

Nieuw: Border Control Europe op tv

.