Bekijk de uitzending van Nieuw: Black-out terug

Zo 22 november 2020 | 20:50 Nieuw: Black-out

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Black-out gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Black-out gemist.

Nieuw: Black-out

Datum
Zo 22 november 2020
Tijd
20:50 tot 21:37
Zender
Eén
Genre
Serie
Acteurs
Ruth Becquart, Michael Pas, Lucas Van den Eynde, Geert Van Rampelberg, Sara de Roo, Louis Talpe, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Jelle de Beule, Nora Gharib
Deel-url
gids.tv/25415506

In de nieuwe Vlaamse thrillerserie Black-out krijgt België te maken met een stroomstoring in het hele land na de sabotage van een kerncentrale. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:45 uur op België Eén.

Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.

Ontvoerd
Op het moment dat het licht uitgaat wordt Elke, de dochter van premier Annemie Hillebrand, ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht weer aan, dan zal haar dochter sterven.

Geheim
Hillebrand geeft Michaël Dendoncker, het Hoofd van de Dienst Anti-terrorisme, opdracht om in het grootste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter de black-out zit.

Chaos
Terwijl Hillebrand verstrikt geraakt in een politieke chaos, tast Dendoncker in het duister. Zijn zoektocht vindt plaats in een wereld waar 11 miljoen mensen vastzitten in een donkere, koude winter zonder elektriciteit.

Bekijk de trailer van de nieuwe serie Black-out op gids.tv/tv-gids/uitzending/black-out/4037602.

Nieuw: Black-out op tv

.