Bekijk de uitzending van Nieuw: All on the Line terug

Wo 5 augustus 2020 | 21:30 Nieuw: All on the Line

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: All on the Line gemist? Bekijk hier naar Nieuw: All on the Line gemist.

Nieuw: All on the Line

Datum
Wo 5 augustus 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
Discovery
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24823113

Het nieuwe programma All On The Line volgt de vissersfamilie Smith uit Maine, die al meer dan 70 jaar vist op de lucratieve blauwvintonijn. De afleveringen zijn elke woensdag om 21:30 uur op Discovery.

Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery.

Schaars
De blauwvintonijn geldt als een van de meest waardevolle vissen van de oceanen. Eén flink exemplaar kan al een verkoopprijs opleveren van wel 20 duizend dollar. Maar de vissen zijn schaars en laten zich niet eenvoudig vangen.

De Smiths
Grandpa Bill laat het werk inmiddels over aan zijn zoon Dan Sr. en zijn 18-jarige kleinzoon Danny Jr., die dit jaar nog weinig geluk hebben gehad. Met hun boot de Julia Nicole trekken ze eropuit om hun seizoen te redden voordat de winter begint.

Tonijnensnelweg
Ze varen op met veteraan Johnny Johnson, die wel denkt te weten waar de meeste tonijn te vinden is: Stellwagen Bank, 50 kilometer uit de kust. Het ligt op de migratieroute van de tonijn en geldt volgens Johnny daardoor als de 'tonijnensnelweg'. Hij ving er zelf al eens een exemplaar dat hem 18 duizend dollar opleverde, dus hij weet waar hij over praat.

Nieuw: All on the Line op tv

.