Bekijk de uitzending van Nieuw: A Confession terug

Ma 6 juli 2020 | 22:20 Nieuw: A Confession

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: A Confession gemist? Bekijk hier naar Nieuw: A Confession gemist.

Nieuw: A Confession

Datum
Ma 6 juli 2020
Tijd
22:20 tot 23:10
Zender
NPO 2
Genre
Drama
Acteurs
Paul Andrew Williams, Imelda Staunton, Martin Freeman, Siobhan Finneran
Deel-url
gids.tv/24652854

Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective A Confession te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:20 uur te zien op NPO 2.

Zoektocht
De familie van Sian O'Callaghan maakt zich ongerust als zij na een avondje stappen niet meer thuiskomt. De politie van het bureau Gablecross, onder leiding van inspecteur Steve Fulcher, begint een grootscheepse zoektocht om haar terug te vinden.

Eerdere verdwijning
Tijdens het onderzoek naar de toedracht stuit het team dat met deze zaak belast is, op een eerdere verdwijning. Die van de dochter van Karen, die bij Sians moeder Elaine in de straat woont.

Stoep
Karen hoopt nog altijd dat haar dochter op een dag weer op de stoep staat. De vraag die het rechercheteam bezighoudt is of beide zaken met elkaar te maken hebben.

A Confession is onderdeel van de detectivezomer bij de NPO. Bekijk het overzicht van alle detectiveseries bij de NPO op gids.tv/9049/detectivezomer.

Nieuw: A Confession op tv

.