Bekijk de uitzending van New Kids Turbo terug

Di 2 juli 2019 | 20:29 New Kids Turbo IMDb: 6.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van New Kids Turbo gemist? Bekijk hier naar New Kids Turbo gemist.

New Kids Turbo

New Kids Turbo
Datum
Di 2 juli 2019
Tijd
20:29 tot 22:16
Zender
RTL 7
IMDb
6.4
Genre
Actiekomedie
Jaar
2010
Acteurs
Antonie Kamerling, Bart de Rijk, Nicole van Nierop, Ruud Matthijsen
Twitter hashtag
#newkidsturbo
Deel-url
gids.tv/22510992

Bioscoopfilm die gebaseerd is op de Nederlandse komedieserie over een groep hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje.

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

Deze komedie is gebaseerd op de gelijknamige serie sketches die op televisie te zien was en die zich afspelen in Maaskantje. Door de populariteit van 'New Kids' is dit Noord-Brabantse plaatsje inmiddels een toeristentrekpleister geworden. De door Reinout Oerlemans geproduceerde film verbrak op de premièredag het omzetrecord van alle ooit in de bioscoop uitgebracht Nederlandse films en bereikte eveneens in recordtijd de status van Diamanten Film voor 1 miljoen bezoekers.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/new-kids-turbo

New Kids Turbo op tv

Miljoen crisis uitkeringen televisie film diamanten rijk bioscoop oplossing 1 miljoen reinout oerlemans serie oerlemans status komedie turbo populariteit streamen hangjongeren bart de bezoekers antonie kamerling kids bioscoopfilm deze.
New Kids Turbo - Trailer