Bekijk de uitzending van New Amsterdam terug

Di 15 januari 2019 | 21:25 New Amsterdam IMDb: 8.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van New Amsterdam gemist? Bekijk hier naar New Amsterdam gemist.

New Amsterdam

Datum
Di 15 januari 2019
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NET 5
IMDb
8.0
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Acteurs
Janet Montgomery, Ryan Eggold, Jocko Sims, Anupam Kher, Freema Agyeman
Deel-url
gids.tv/21630141

Vanavond start de nieuwe Amerikaanse ziekenhuisserie New Amsterdam. Hierin wordt dokter Max Goodwin gevolgd. Hij is de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam, een van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten.

New Amsterdam is vanaf vanavond elke dinsdag om 21:25 uur te zien op Net5.

Het op waarheid gebaseerde verhaal gaat over dokter Max Goodwin die zijn carrière begint in New Amsterdam door iedereen op de afdeling cardiochirurgie te ontslaan vanwege de statistieken.

Goodwin stelt het belang van de patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Hij vraagt ??zijn collega's wat ze nodig hebben om hun vak beter uit te kunnen oefenen en patiënten nog beter te behandelen.

Hij belooft hen hier zo goed mogelijk bij te helpen, dit tot groot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen het ziekenhuis.

New Amsterdam op tv

Amsterdam ziekenhuis verenigde staten ziekenhuizen groeien pilot dokter dramaserie afdeling gras collega's belang janet net5 start seizoen aflevering 1 winst geen directeur oudste.
New Amsterdam - Trailer