Bekijk de uitzending van Netwerk/ EénVandaag terug

Di 17 augustus 2010 | 01:10 Netwerk/ EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Netwerk/ EénVandaag gemist? Bekijk hier naar Netwerk/ EénVandaag gemist.

Netwerk/ EénVandaag

Datum
Di 17 augustus 2010
Tijd
01:10 tot 02:05
Zender
NPO 2
Deel-url
gids.tv/1299143

Netwerk:

-Mississippi Burning;

NCRV’s Netwerk zendt een aantal bijzondere reportages uit de afgelopen veertien jaar nogmaals uit. Maandag: Mississippi Burning (2005).


-EenVandaag:

-Ramp Pakistan nog lang niet voorbij;
In het overstroomde gebied in Pakistan zitten nog duizenden mensen vast in hun huizen, te wachten tot ze worden geëvacueerd. Het gaat vooral om vrouwen en kinderen, die niet naar het droge kunnen zwemmen. De mannen brengen ze af en toe voedsel, zodat ze kunnen overleven. In Pakistan is een ramp van ongekende omvang gaande, en nog steeds staan er dammen op doorbreken. In EenVandaag een gesprek met Tineke Ceelen van Stiching Vluchteling, net terug uit het rampgebied.

-Zomerserie ‘Van nul tot nu’: Jonas Melsert;
In de EenVandaag zomerserie ‘Van Nul tot Nu' heeft verslaggeefster Amanda Spoel een gesprek met Jonas Melsert. In 2008 is hij slachtoffer van zinloos geweld. Tijdens een avondje stappen krijgt hij een klap op zijn hoofd met een kettingslot. Hij wordt met spoed afgevoerd in een ambulance met een verbrijzelde schedel. Dit verandert zijn hele leven.

Netwerk/ EénVandaag op tv

Vrouwen zwemmen netwerk pakistan vluchteling voedsel ambulance slachtoffer schedel rampgebied ceelen tineke veertien overleven ongekende geweld kinderen hoofd amanda spoel tineke ceelen dammen.