Bekijk de uitzending van Nation's Best Takeaways terug

Wo 13 juni 2018 | 21:00 Nation's Best Takeaways

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nation's Best Takeaways gemist? Bekijk hier naar Nation's Best Takeaways gemist.

Nation's Best Takeaways

Datum
Wo 13 juni 2018
Tijd
21:00 tot 22:05
Zender
NPO 3
Genre
Culinair magazine
Jaar
2017
Twitter hashtag
#nationsbesttakeaways
Deel-url
gids.tv/20390854

In Nation's Best Takeaways gaat chef-kok Tom Kerridge op zoek naar de beste afhaalmaaltijden in Groot-Brittannië van de Chinees, de Indiase curry en Fish and Chips. Elke woensdag om 21:00 uur op NPO 3.

Chef-kok Tom Kerridge reist door het land om erachter te komen wat de beste Chinees is. Intussen ontdekt Cherry Healey hoe Billy Butlin voor het eerst Chinees eten bij de massa introduceerde.

Drie bekroonde Chinese afhaalrestaurants zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd in het hart van Chinatown in Londen. De deelnemers hebben allemaal heel verschillende ideeën over wat de beste manier is om een Chinese afhaalmaaltijd te maken. Voor de een is dat een recept dat al drie generaties wordt doorgegeven. Voor een ander is het een mengsel van stijlen uit heel Azië en voor een derde is het traditionele Chinese koken met behulp van exotische ingrediënten.

Het is aan chef-kok Tom Kerridge en zijn expert, schrijver en chef-kok Ching He-Huang, om te beslissen wie in Chinatown de beste Chinees maakt.

Nation's Best Takeaways op tv

Wedstrijd groot-brittannië londen chinees chinese azië curry schrijver koken chips expert deelnemers culinair massa generaties uitgenodigd magazine billy eten hart seizoen aflevering 1 recept.