Nasrdin Dchar: DAD

Meest recente uitzending
Datum
Do 28 december 2017
Tijd
22:45 tot 00:15
Genre
Theatershow
Jaar
2017
Twitter hashtag
#NasrdinDchar
Deel-url
gids.tv/19306404

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor acteur Nasrdin Dchar ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ? gaat hij overdragen op zijn kind? DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin zijn kind terecht komt.

DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde!

Nasrdin Dchar: "Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!"

De Telegraaf schreef: "Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf." NRC Handelsblad noteerde: "DAD van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan." En De Volkskrant schreef: "Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's."

Meer op tv: MVV op tv , Cricket op tv en Op Welke Zender Komt MotoGP Op Tv op tv

Video