Bekijk de uitzending van Najib & Jandino Live In De Kuip terug

Zo 15 oktober 2017 | 20:06 Najib & Jandino Live In De Kuip

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Najib & Jandino Live In De Kuip gemist? Bekijk hier naar Najib & Jandino Live In De Kuip gemist.

Najib & Jandino Live In De Kuip

Datum
Zo 15 oktober 2017
Tijd
20:06 tot 21:38
Zender
RTL 4
Deel-url
gids.tv/18812076

Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland. Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment. Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino.

"Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.", aldus Jandino. Najib: "Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: "Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug."

Comedy & Concert is daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: "Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter." Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. "Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken."

Najib & Jandino Live In De Kuip op tv

Muziek nederland live concert stadion vuurwerk comedy de kuip prince michael jackson acts video bruce springsteen.