Bekijk de uitzending van My Big Fat Fabulous Life terug

Wo 18 april 2018 | 21:30 My Big Fat Fabulous Life

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van My Big Fat Fabulous Life gemist? Bekijk hier naar My Big Fat Fabulous Life gemist.

My Big Fat Fabulous Life

Datum
Wo 18 april 2018
Tijd
21:30 tot 23:30
Zender
TLC
Genre
Rescue Me
Twitter hashtag
#MBFFL
Deel-url
gids.tv/20035457

Whitney Thore is terug met een nieuw en turbulent seizoen van My Big Fat Fabulous Life. De afleveringen zijn elke woensdag om 21:30 uur te zien op TLC.

De serie start met een eenzame Whitney die wegkwijnt tijdens haar rondreis door Amerika met de show van de populaire YouTube-danser Fitness Marshall. Hoewel het dansen een droomkans voor Whitney is, mist ze haar vrienden en familie thuis. Ze heeft moeite ver weg te zijn van haar herstellende moeder, van haar goede vriendin Ashley - die net zwanger is! - en natuurlijk haar eigen Big Girl Dance Class die tijdelijk overgenomen is door haar vriend Todd. Maar de voornaamste reden dat ze terug wil is haar relatie die ze tot dan toe verborgen had gehouden voor iedereen.

Als ze eenmaal naar huis gaat, wordt haar leven er niet rustiger op. Haar vriendje blijkt allesbehalve de droomprins te zijn die ze zich had voorgesteld en blijkt er duistere praktijken op na te houden. Daarnaast zijn haar vrienden Buddy en Heather in een relatiecrisis verwikkeld en weigert Todd de klas terug te geven aan Whitney. Hoe gaat de altijd optimistische Whitney om met al deze ontwikkelingen?

My Big Fat Fabulous Life op tv

Amerika liefde zwanger mist fitness dance klas serie rondreis show tournee todd relatie verborgen marshall dansen start vriend moeder danseres life familie seizoen aflevering 1 thuis.
Promo: My Big Fat Fabulous Life