Bekijk de uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite terug

Do 28 november 2019 | 21:30 Mr. Frank Visser rijdt visite

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Bekijk hier naar Mr. Frank Visser rijdt visite gemist.

Mr. Frank Visser rijdt visite

Datum
Do 28 november 2019
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Magazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#FrankVisser
Deel-url
gids.tv/23348495

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt.

Meester Visser rijdt naar Tilburg, waar buurtbewoners last hebben van snelheidsduivels die denken dat de straat een racebaan is. De bewoners zijn inmiddels zó klaar met deze gevaarlijke situatie, dat ze van Meester Visser advies willen over wat ze hiertegen kunnen doen. In het Gelderse Loenen koopt Marianne een paard van haar vriendin, maar het dier overlijdt vóórdat deze bij Marianne in de wei staat. Ze heeft het paard dan al wel betaald, maar haar vriendin weigert het geld terug te geven. En mevrouw Vink uit Rhenen heeft een groot probleem; haar man past met zijn rollator niet in de lift omdat daar een los stoeltje in staat. Ze eist dat de VVE een klapstoeltje plaatst maar zij zien dat niet zitten. Mevrouw Vink wil van Meester Visser weten of ze de VVE hiertoe kan verplichten.

Mr. Frank Visser rijdt visite op tv

Paard visser advies bewoners rhenen tilburg meester buurtbewoners vink rollator stoeltje loenen geld magazine frank visser straat visite seizoen deze terug betaald.