Bekijk de uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite terug

Vr 8 november 2019 | 15:55 Mr. Frank Visser rijdt visite

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Bekijk hier naar Mr. Frank Visser rijdt visite gemist.

Mr. Frank Visser rijdt visite

Datum
Vr 8 november 2019
Tijd
15:55 tot 16:50
Zender
SBS 6
Genre
Magazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#FrankVisser
Deel-url
gids.tv/23221038

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt.

Meester Visser gaat op visite bij John en Marie in het Limburgse Ittervoort. Zij wonen in een woonwagen en hebben voor de deur twee parkeerplaatsen. Prima in orde zou je denken, maar niets is minder waar want de eikenboom naast het parkeerterrein zorgt voor schade aan de auto van John. Meester Visser rijdt door naar de haven in Aalsmeer waar hij opgewacht wordt door bootliefhebber Eric. Hij wil advies over wat hij kan doen nu de gloednieuwe cabrioletkap op zijn boot onbruikbaar is; hij is voor ruim 3000 euro het schip in gegaan en kan niet eens varen! Daarna gaat Meester Visser naar Nieuwkoop waar Peter horendol wordt van het onophoudend geblaf van de ruim 20 honden van de buurman.

Mr. Frank Visser rijdt visite op tv

Schade auto visser advies boot buurman honden parkeerplaatsen nieuwkoop aalsmeer meester woonwagen onbruikbaar haven schip magazine frank visser visite seizoen deur orde.