Bekijk de uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak terug

Do 16 mei 2019 | 16:30 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Bekijk hier naar Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
16:30 tot 17:35
Zender
SBS 6
Genre
Magazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#uitspraak
Uitzending gemist
Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist
Deel-url
gids.tv/22259083

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Magazine.

Muggenzifterij.

Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet goed op de bodem zou aansluiten. Gevolg is dat er na regenval een modderpoel ontstaat en daar zijn de pensionado's niet van gediend. En dat geldt ook voor de coniferenhaag die het zonlicht in hun tuin wegneemt. John en Marianne menen op hun beurt dat de buren pestkoppen zijn en beschuldigen Louis ervan dat hij hen heimelijk met een verrekijker bespiedt. Hoogste tijd dus dat mr. Visser het park bezoekt en een einde maakt aan deze muggenzifterij.

Mr. Frank Visser doet uitspraak op tv

Visser buren uitspraak tuin regenval vogels menen 40 jaar zonlicht recreatiepark buurvrouw parkieten voorthuizen bloeddruk oorzaak gestegen steekt delfgauw hoofd hetty magazine frank visser waarden dicht mr frank visser doet uitspraak seizoen geen tijd deze.