Bekijk de uitzending van Mortdecai terug

Do 16 mei 2019 | 22:45 Mortdecai IMDb: 5.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mortdecai gemist? Bekijk hier naar Mortdecai gemist.

Mortdecai

Mortdecai
Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
22:45 tot 00:50
Zender
NET 5
IMDb
5.5
Genre
Komedie
Jaar
2015
Regisseur
David Koepp
Acteurs
Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan Mcgregor, Olivia Munn, Paul Bettany
Twitter hashtag
#mortdecai
Deel-url
gids.tv/22259277

Mortdecai (de alternatieve titel: Charlie Mortdecai) is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door David Koepp. Met in de hoofdrol Johnny Depp.

Charlie Mortdecai is een kunsthandelaar die zich niet altijd aan de regeltjes houdt. Een schilderij van Goya wordt vermist en op de achterkant van het doek zou een code staan van een verloren bankrekening met nazigoud. De Britste MI5 ziet Mortdecai als het geschikte persoon om die doek terug te vinden, maar hij denkt erover om er zelf vandoor te gaan met het geld. Samen met zijn super loyale hulp Jock (Paul Bettany) reist hij de wereld over, maar natuurlijk gaat er van alles mis. Een levensgevaarlijke terrorist, een paar boze russen, de geheime dienst en zelfs zijn vrouw (Gwyneth Paltrow) komen achter hem aan.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mortdecai

Mortdecai op tv

Schilderij geheime dienst russen vrouw productie film terrorist britse geheime dienst bankrekening komedie achterkant depp johnny streamen mcgregor vermist geld missie ewan mcgregor gwyneth paltrow johnny depp gewapend ewan olivia munn dienst internationale enkel deze terug.
Mortdecai - Trailer