Bekijk de uitzending van Moordvrouw terug

Zo 21 januari 2018 | 20:08 Moordvrouw IMDb: 6.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Moordvrouw gemist? Bekijk hier naar Moordvrouw gemist.

Moordvrouw

Datum
Zo 21 januari 2018
Tijd
20:08 tot 20:59
Zender
RTL 4
IMDb
6.6
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Twitter hashtag
#moordvrouw
Uitzending gemist
Moordvrouw gemist
Deel-url
gids.tv/19463842

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van begin tot eind. Moordvrouw is iedere zondag om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking voort in een nieuw, eigen team. Dries (Ali Ben Horsting) is inmiddels actief bij de AIVD en schakelt zijn voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. Door één van de opdrachten krijgen ze te maken met het grootste gevaar dat hen ooit bedreigde. Meer dan ooit moeten ze hun verschillen opzij zetten om de strijd aan te binden met een mysterieuze hacker, die het ook nog eens persoonlijk op hen heeft voorzien.

In de eerste aflevering raken Evert en Bram ongewild betrokken bij een spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna hard met de politie na een brute moord, die in haar ogen voorkomen had kunnen worden. Dries krijgt een wanhopig verzoek van een oude vriend, een verzoek met grote gevolgen.

Dit seizoen krijgt een andere sfeer dankzij een nieuw schrijversduo: Alma Popeyus en Hein Schuetz. Samen met de regie van Hanro Smitsman en Michiel van Jaarsveld zorgt dit ervoor dat de cast wordt uitgedaagd om een andere weg in te slaan.

Moordvrouw op tv

Politie moord aivd hacker samenwerking ontsnapping alma opzij eerste aflevering besluiten dries zelfstandig hein ontsnapping gevaar vriend hanro smitsman voort team bram seizoen seizoen 7 moordvrouw aflevering 1.
Promo: Moordvrouw