Bekijk de uitzending van Moordvrouw terug

Zo 4 januari 2015 | 20:00 Moordvrouw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Moordvrouw gemist? Bekijk hier naar Moordvrouw gemist.

Moordvrouw

Datum
Zo 4 januari 2015
Tijd
20:00 tot 21:00
Zender
RTL 4
Genre
Misdaadserie
Acteurs
Wendy van Dijk, Renée Soutendijk, Thijs Römer
Twitter hashtag
#moordvrouw
Uitzending gemist
Moordvrouw gemist
Deel-url
gids.tv/12554954

Hoe gaat het verder met Fenna in ‘Moordvrouw’? Vanavond begint het vierde seizoen van de succesvolle RTL 4-serie. De emoties vanwege het overlijden van haar vader hebben Fenna (Wendy van Dijk) eigenzinniger gemaakt dan ooit. Dit heeft zelfs geleid tot roekeloos gedrag, waarmee ze collega Bram (Achmed Akkabi) in levensgevaar bracht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat haar baas Carla (Renée Soutendijk), mede op aandringen van Evert (Thijs Römer), aangekondigd heeft maatregelen tegen Fenna te nemen. Het vorige seizoen eindigde met een uit elkaar gevallen rechercheteam én met Fenna die niet meer weet wat ze met haar werk, haar collega’s en met zichzelf aan moet.

In de nieuwe ‘Moordvrouw’-reeks gooit Fenna haar leven radicaal om. Het rechercheteam moet het zonder haar stellen. Maar lukt het ze dezelfde resultaten te bereiken zonder Fenna’s intuïtie? Tot overmaat van ramp wordt Fenna ook nog ingehaald door een schim uit het verleden, waarmee de dood van haar vader in een compleet ander daglicht komt te staan.

In de eerste aflevering speelt Cees Geel een eenmalige bijrol als bad guy. De recherche is op de hoogte van een miljoenendeal die op het punt van gebeuren staat in de drugswereld. Op het moment van de overdracht staat het politieteam klaar om de twee betreffende partijen op heterdaad te betrappen, maar dat loopt anders dan gepland.

Moordvrouw op tv

Ramp overlijden resultaten levensgevaar eerste aflevering politieteam collega radicaal recherche emoties wendy maatregelen daglicht dood cees geel wendy van dijk partijen vader.
Vanavond in Moordvrouw