Bekijk de uitzending van Mooier wordt het niet terug

Di 26 november 2019 | 22:05 Mooier wordt het niet

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mooier wordt het niet gemist? Bekijk hier naar Mooier wordt het niet gemist.

Mooier wordt het niet

Datum
Di 26 november 2019
Tijd
22:05 tot 22:50
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Presentatie
Anna Nooshin
Deel-url
gids.tv/23341074

In 'Mooier wordt het niet' onderzoekt Anna Nooshin in vier afleveringen de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving. De komende dinsdagen om 22:00 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv.

Schoonheid
Anna Nooshin probeert een beter beeld te krijgen van de positieve en negatieve gevolgen van het nastreven van schoonheid. Daarvoor spreekt ze onder anderen presentatrice en musicalster Chantal Janzen, voormalig hockeyer Ellen Hoog en 'Miss Nederland' Jessie Jazz.

Experiment
Ook doet Nooshin in elke aflevering een experiment met wetenschappers en experts. Ze gaat bijvoorbeeld een MRI-scan in om te kijken hoe haar hersenen denken over haar zelfbeeld en uiterlijk.

Boeren
In de eerste aflevering gaat het over apps die je een cijfer voor 'knapheid' geven, het schoonheidsideaal voor boeren en Anna Nooshin ontmoet Marjet, die lijdt aan het Treacher Collins Syndroom, een erfelijke aandoening aan het gezicht.

Mooier wordt het niet op tv

Nederland vrouw documentaire platteland presentatrice experts boeren wetenschappers wijken experiment jazz cijfer uiterlijk apps samenleving eerste aflevering ellen hoog chantal janzen hersenen syndroom chantal erfelijke anna nooshin gezicht seizoen aflevering 1 ellen kijken terug.