Bekijk de uitzending van Monkey Kingdom terug

Za 25 mei 2019 | 10:55 Monkey Kingdom IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Monkey Kingdom gemist? Bekijk hier naar Monkey Kingdom gemist.

Monkey Kingdom

Monkey Kingdom
Datum
Za 25 mei 2019
Tijd
10:55 tot 12:15
Zender
BBC Two
IMDb
7.3
Genre
Monkey Kingdom
Jaar
2015
Regisseur
Alastair Fothergill, Mark Linfield
Acteurs
Tina Fey
Deel-url
gids.tv/22354246

Monkey Kingdom is een Amerikaanse DisneyNature documentaire uit het jaar 2015. Deze docu is geregisseerd door Mark Linfield en Alastair Fothergill. Met de stem van Tina Fey.

In Monkey Kingdom draait alles om het pasgeboren aapje Kip en zijn moeder Maya die moeten zien te overleven in de jungle van Zuid-Azië. Nadat ze zijn verjaagd door een rivaliserende apengroep, vinden ze hun weg terug naar hun stam. Beperkt door een lage rang in de sociale hiërarchie moet Maya al haar vindingrijkheid gebruiken om een goede toekomst voor haar zoon te bereiken.

Disney heeft in april van 2008 een nieuw label met de naam DisneyNature in het leven geroepen. Het label brengt ’s werelds beste natuurfilmmakers bij elkaar. Met als doel om een verscheidenheid aan verhalen over wilde dieren naar het grote scherm te brengen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/monkey-kingdom

Monkey Kingdom op tv

Dieren live documentaire film label maya jungle tina sri lanka aapje wilde dieren disney overleven rang streamen scherm alastair fothergill tina fey moeder pasgeboren kingdom monkey kingdom in de jungle zoon doel mother deze terug.
Monkey Kingdom - Trailer