Bekijk de uitzending van Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme terug

Zo 24 maart 2019 | 21:00 Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme gemist? Bekijk hier naar Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme gemist.

Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme

Datum
Zo 24 maart 2019
Tijd
21:00 tot 21:31
Zender
National Geographic
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/22007470

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Missie F-16: Onze strijd tegen terrorisme 1: In de eerste aflevering maken we kennis met 7 van de zwaar getraind F-16 piloten van Defensie: Narc, Tweak, Sloth, Sniff, Dealer, A-Lock en McFly. Allemaal doorgewinterde militairen die vaak als kleine jongen al een droom hadden: Straaljagerpiloot worden.

Ze doorliepen de ongekend zware selecties en opleidingen, lieten huis en haard achter voor opleidingen in de Verenigde Staten en staan sindsdien altijd paraat om de lucht in te gaan voor vrede en veiligheid. Maar dat het allesbehalve een sprookje is, dat maken ze snel duidelijk.

Kapitein Dealer: ‘Je moet je altijd blijven beseffen dat het doodmaken van een ander mens, dat dat niet normaal is. Oorlog is absoluut niet grappig.’

Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme op tv

Oorlog veiligheid verenigde staten grappig militairen terrorisme piloten opleidingen straaljagerpiloot eerste aflevering kapitein dealer droom sprookje normaal vrede missie narc seizoen aflevering 1 zwaar.